Avem fonduri CASMB! 

Venim in intampinarea nevoilor pacientilor nostri si oferim posibilitatea efectuarii analizelor in mod gratuit, in regim decontabil.

Ce trebuie sa faci pentru a accesa analizele gratuit? 

  • trebuie sa ai calitatea de asigurat
  • trebuie sa te prezinti in oricare dintre centrele noastre de recoltare din Bucuresti cu buletinul/pasaportul (in termen de valabilitate), cu biletul de trimitere in original (completat corespunzator: fara stersaturi, corecturi, adaugiri sau orice fel de modificari) si cu documentul care atesta calitatea de asigurat (card de sanatate/ adeverinta care inlocuieste cardul)
  • trebuie sa nu fi fost internat de la data emiterii biletului de trimitere si pana la data la care te prezinti pentru recoltare
  • trebuie sa respecti conditiile medicale de recoltare pentru analizele ce ti-au fost recomandate (gasesti aceste informatii printr-un simplu click pe analiza despre care doresti sa te informezi, in sectiunea destinata analizelor de pe acest site)

 

Cand te poti prezenta? 

Programul nostru de recoltari in regim CASMB este de luni pana vineri, in intervalul orar 07:00-15:00.

 

Este necesara programarea? 

Nu este necesara programarea. Te poti prezenta direct.

 

Cand primesti rezultatele? 

Timpii de emitere ai rezultatelor sunt aceiasi ca si in cazul analizelor efectuate in regim cu plata directa. In cazul in care volumul de lucru va fi mai mare decat estimam vom anunta aici noii timpi de executie.

 

Cum primesti rezultatele? 

Ideal este sa te prezinti in persoana, cu actul de identitate asupra ta, si sa ridici buletinul de rezultat in original. Cu toate acestea, dat fiind ca intelegem ca timpul este pretios pentru fiecare dintre noi, iti oferim posibilitatea de a vizualiza/printa o copie a rezultatelor, accesand portalul securizat disponibil pe site-ul nostru. Instructiunile de accesare le primesti la momentul recoltarii probelor.

 

Programul nostru de eliberare al rezultatelor este de luni pana vineri intre orele 12:00 si 17:00.

 

Poate veni altcineva in locul tau sa ridice buletinul de analize in original? 

Desi descurajam un astfel de demers, intelegem ca exista situatii deosebite in care nu te poti prezenta in persoana pentru a-ti ridica analizele. Intr-o astfel de situatie, avem rugamintea sa anunti inca din momentul recoltarii sau daca nu este posibil atunci, cat mai curand posibil (telefonic sau prin e-mail la adresa office@medilab.ro) si solicitarea ta va fi solutionata cu respectarea tuturor cerintelor GDPR.

 

Ce se intampla in cazul in care fondurile se termina? 

In situatia in care fondurile pe care CASMB le-a alocat laboratoarelor MEDILAB, se epuizeaza, poti afla acest lucru apeland numarul nostru de call-center.

❗️Tip: incearca sa accesezi analizele gratuite ce ti-au fost recomandate, in prima jumatate a lunii.

Iti multumim ca ai ales MEDILAB!